Békejeles ear cuff fülbevaló

Békejeles ear cuff fülbevaló, aranyszínű és fekete lánccal és fehér kristállyal. A béke szimbólum aranyszínű fémből van. A fülbevaló felső részén elhelyezkedő elem flexibilis, hogy a fülcimpára való felhelyezést lehetővé tehesse. Lánc hossza: 5.7 cm Békejel átmérője: 1.35 cm. Az ear cuff fülbevalók az utóbbi évek kedvencei a sztárok körében, remekül illenek mindennapi és elegánsab öltözékekhez is. Rengeteg streetstyle blog írt az ilyen típusú fülbevalók praktikusságáról és divatosságáról is, divatházak és kifutók csillogó kellékévé vált.

békejelear cufffülbevalókristályláncaranyszínűfeketeékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Békejeles ear cuff fülbevaló

(kód: 6812)
A divatékszer jelenleg nincs készleten.
Divatékszerek bemutatása

Békejeles ear cuff fülbevaló, aranyszínű és fekete lánccal és fehér kristállyal. A béke szimbólum aranyszínű fémből van. A fülbevaló felső részén elhelyezkedő elem flexibilis, hogy a fülcimpára való felhelyezést lehetővé tehesse.
Lánc hossza: 5.7 cm
Békejel átmérője: 1.35 cm.

Az ear cuff fülbevalók az utóbbi évek kedvencei a sztárok körében, remekül illenek mindennapi és elegánsab öltözékekhez is. Rengeteg streetstyle blog írt az ilyen típusú fülbevalók praktikusságáról és divatosságáról is, divatházak és kifutók csillogó kellékévé vált.