“Crystal Drops” nyakék

A “Crystal Drops” nyakék egy sor fekete üveggyöngyből áll, melynek középső részén három kúp formájú, ezüstszínű dekoratív elem van elhelyezve, fazettált átlátszó kristályokkal. Az elemek két oldalán szürke fazettált kristályok vannak elhelyezve. Szimmetrikus és harmonikus divatékszer, mely remekül illik smart casual ruhadarabokkal, de akár elegánsabb alkalmakra is hordható, dekoltált ruhákkal.

“Crystal Drops” nyakékfeketeüveggyöngyezüstszínűdekoratív elemátlátszófazettáltkristályokékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Crystal Drops” nyakék

(kód: 8033)
1700 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Crystal Drops” nyakék egy sor fekete üveggyöngyből áll, melynek középső részén három kúp formájú, ezüstszínű dekoratív elem van elhelyezve, fazettált átlátszó kristályokkal. Az elemek két oldalán szürke fazettált kristályok vannak elhelyezve.

Szimmetrikus és harmonikus divatékszer, mely remekül illik smart casual ruhadarabokkal, de akár elegánsabb alkalmakra is hordható, dekoltált ruhákkal.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 42.5 + 9.5 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk