Double Sweetness gallér típusú nyakék

Gallért formázó nyakék, melynek formáját a duplán rakott, átlátszó aurora borealis fényű kristályok alkotják, aranyszínű láncszemekre fogva. A nyakék központi eleme a könnycsepp alakú, burgundi színű fazettált kristály, mely kicsi fehér kristályok keretébe van helyezve, aranyszínű foglalatban. A nyakék egy elegáns, vállat üresen hagyó ruhával kombinálható, de egy office stílusú ing felett viselve is kitűnő választás.

Double Sweetnessgallér formanyakékátlátszóaurora borealis kristályokaranyszínű fémkönnycsepp alakúburgundi színúfazettáltkristályofficeelegánsékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Double Sweetness gallér típusú nyakék

(kód: 7494)
2480 FT
Divatékszerek bemutatása

Gallért formázó nyakék, melynek formáját a duplán rakott, átlátszó aurora borealis fényű kristályok alkotják, aranyszínű láncszemekre fogva. A nyakék központi eleme a könnycsepp alakú, burgundi színű fazettált kristály, mely kicsi fehér kristályok keretébe van helyezve, aranyszínű foglalatban.

A nyakék egy elegáns, vállat üresen hagyó ruhával kombinálható, de egy office stílusú ing felett viselve is kitűnő választás.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 42 + 7 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk