"Empire" nyakék

Empire nyakék, fekete fazettált kristályokkal és ezüstszínű fémmel. A kristályok közt vannak kisseb méretűek is, harmonikusab hatást keltve. Egy nyakék mely remekül áll a legtöbb testforma típusnak és szinte minden típusú dekoltázzsal lehet kombinálni. Ha titokzatos, afinált és szexi lookot akarsz, kombináld egy mély dekoltázsú elegáns ruhával, de remekül áll visszafogottabb, kerek dekoltázsú estélyivel is. Elegánsabb smart casual öltözékekkel is bátran kombinálhatod.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsukristályfeketefazettáltnyakékelegánsestélyismart casual

"Empire" nyakék

(kód: 7193)
1815 FT
Divatékszerek bemutatása

Empire nyakék, fekete fazettált kristályokkal és ezüstszínű fémmel. A kristályok közt vannak kisseb méretűek is, harmonikusab hatást keltve.

Egy nyakék mely remekül áll a legtöbb testforma típusnak és szinte minden típusú dekoltázzsal lehet kombinálni. Ha titokzatos, afinált és szexi lookot akarsz, kombináld egy mély dekoltázsú elegáns ruhával, de remekül áll visszafogottabb, kerek dekoltázsú estélyivel is. Elegánsabb smart casual öltözékekkel is bátran kombinálhatod.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 41 + 7  cm